JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Komisaun Espesializadas 5 Estabelese Ona Strutura Hodi Substitui Estrutura Anterior (Radio)

Komisaun Espesializadas 5 Estabelese Ona Strutura Hodi Substitui Estrutura Anterior (Radio)

Dili – Komisaun Espesializadas Lima Estabelese Ona Estrutura Foun Komisaun Nian Hodi Substitui Estrutura Anterior Ne’ebe Lidera Husi CNRT.

Komisaun Lima Ne’ebe Halo Ona Eleisaun Mak Hanesan Komisaun A Lidera Husi Deputadu Joaquin Dos Santos Husi FRETILIN, Komisaun D Lidera Husi FRETILIN Deputadu Antoninho Bianco No Vice Olinda Guterres Husi KHUNTO, Komisaun E Lidera Husi Deputadu Abel Pires No Faviao Olifeira, Komisaun F Deputadu Noe Da Silva PLP No Vice Felis Da Costa Husi FRETILIN, No Komisaun G Lidera Husi Deputadu Antonio Verdial Husi Bankada KHUNTO No Vice Sabino Guntur Husi PLP.

Enquanto; Komisaun B No Komisaun C Sei Halo Eleisaun Ba Estrutura Komisaun Iha Quinta Feira Hodi Halo Strutura Foun.

Vice Presidenti Komisaun Infra-Strutura Eleito Faviao Oliveira Hateten, Mudansa Estrutura Komisaun Espesializadas Ne’e Hodi Kompleta Kompozisaun Meza Parlamentu Nasional Hodi Normaliza Funsionamentu Servisu Orgaun Lejislativo Nian.

Presidenti Komisaun A Eleitu Deputadu Joaquin Dos Santos Deklara, Mudansa Ne’ebe Akontese Atu Kompleta Deit Servisu Ne’ebe Durante Ne’e Strutura Anterior Sira Halo Ona.

Entretanto; Iha Mudansa Ba Eleisaun Strutura Komisaun Espesializadas Sira Hetan Mos Prejensa Husi Deputado CNRT Ho Nia Aliados Sira, Maske Deputadu CNRT Iha Komisaun Balu La Partisipa Hodi Halo Votasaun Hanesan Komisaun A No Komisaun G.


How do you react to this article?
You have reacted on "Komisaun Espesializadas 5 Estabelese Ona Strutu..." A few seconds ago

Add to Comments Here!!!!

error: Content is protected !!